Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо випускників!

Дата: 30.06.2023 12:01
Кількість переглядів: 50

Дорогі випускники!

     Сьогодні настав той день, коли ми проводжаємо вас у доросле життя. Пишаємося вами, адже 173 випускники гідно закінчили навчання в такий нелегкий час. Серед вас 15 медалістів, з них 13 нагороджені золотими медалями «За високі досягнення у навчанні» та 2 – срібними медалями «За досягнення у навчанні». Ніщо не завадило вам пройти випробування: ні тривоги, ні ворожі плани, ні будь-які інші корективи війни. Ви – справжні громадяни нашої країни, справжні патріоти. Ви – наше майбутнє!

     Сьогодні для вас закінчується шкільна пора. Незабаром розпочнеться доросле життя з новими можливостями й перспективами, новими друзями та знайомствами, новими знаннями та емоціями. Здавалося б, ще вчора ви вперше прийшли у свій клас, познайомилися з першою вчителькою, отримали перше домашнє завдання, похвалилися вдома першою оцінкою.

     За шкільні роки вами пройдено надзвичайно важливий етап життя. Згадайте сьогодні словами вдячності своїх перших учителів, класних керівників, педагогів, які віддали вам частинку свого серця, вивели на широкий життєвий шлях. Нехай ваші успіхи в майбутньому стануть учителям винагородою за благородний труд і терпіння.

     Дякуємо щиро захисникам, що дали можливість навчатися протягом року! Молимося за них, чекаємо зустрічі, віримо в їхню Перемогу!

     Щира подяка вашим батькам та педагогам, усім працівникам навчальних закладів, бо кожен із них вклав свою безцінну лепту у ваше виховання та світосприйняття. Тому, як би не склалася доля, у якому б куточку України чи світу ви б не були, завжди пам’ятайте тепло рідного дому, ніжну мамину колискову пісню, батьківську мудрість і знання, подаровані вам учителями.

     Від усього серця бажаємо вам мирного неба. Хай легким буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники. Хай  Бог оберігає вас у дорослому житті. У добру путь, дорогі наші випускники!

 

З повагою,

міський голова Віталій Гринчук та депутати Узинської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь