Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Київської ОВА перевірив облаштування фортифікаційних споруд у Вишгородському районі

Дата: 18.04.2023 16:13
Кількість переглядів: 94

17 березня під час робочої поїздки до Вишгородського району голова Київської ОВА Руслан Кравченко перевірив облаштування та обладнання рубежів оборони з Північного напрямку області.

Руслан Кравченко поспілкувався з військовослужбовцями, дізнався актуальні потреби, над вирішенням яких Київська ОВА буде працювати спільно з місцевою владою.

У ході візиту до Вишгородського району також пройшла нарада щодо безпекової ситуації, нарощування сил та зміцнення ліній оборони. У заході взяли участь перший заступник голови КОВА Дмитро Назаренко, начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, голова Вишгородської РВА Олексій Данчин, заступник командувача об’єднаного стратегічного угруповання військ «Північ» генерал-майора Ігоря Палагнюка. 

Крім того, учасники заходу обговорили питання безпекових заходів, що вживаються на території району, та організації безпеки населення на прикордонних територіях.

«Продовжуємо роботу з посилення та нарощування оборонної інфраструктури на півночі Київської області. Разом із командою президента, урядом, військовими об’єднуємо зусилля, бо розуміємо –  зміцнення рубежів оборони в прикордонних районах є одним з головних пріоритетів не лише для нашої області, а й для усієї країни», – зазначив Руслан Кравченко.

Голова КОВА окремо наголосив на необхідності дотримання режиму «тиші» на водоймах області, особливо це стосується Київського водосховища, річок Прип’ять і Тетерів. Руслан Кравченко доручив Національній поліції, прикордонникам і Київському рибоохоронному патрулю вжити відповідних заходів, щоб унеможливити вихід на воду будь-яких плавзасобів. Нагадаємо, на території Київської області діє заборона навігації на водоймах під час воєнного стану.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь