Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подарунки до Різдвяних свят дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування

Дата: 06.01.2023 14:42
Кількість переглядів: 182

     Скільки б не було в нашому календарі свят, а народження Ісуса Христа завжди буде особливим. З ним ми пов’язуємо наші надії та сподівання на краще життя, здійснення задумів та мрій.

     6 грудня 2023 року в приміщенні Узинської міської ради відбулася зустріч голови Білоцерківської районної військової адміністрації – Мерзлюк Людмили Володимирівни, голови Узинської міської територіальної громади – Гринчука Віталія Юрійовича з прийомною сім’єю (Федоряки І.В.), дитячим будинком сімейного типу (Тарнопольської Н.В.) та патронатною родиною (Гурської Т.А.), які виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на території Узинської міської територіальної громади. Діти отримали Новорічні подарунки до Різдвяних свят.

     Зустрічаючи одне з найвеличніших християнських свят - свято Різдва Христового віримо, що зійде на нашу землю Боже благословення, ясним променем увійде в наші оселі, порадує і звеселить наші родини, вселить віру і надію на щасливу долю, мир, добро та благополуччя нашого народу.

    Хай будуть багатими на справжніх друзів і бажаних гостей наші домівки. Нехай Син Божий щедро обдаровує нас і наші родини міцним здоров’ям, оберігає і захищає нашу Батьківщину!

     Христос рождається! Славімо його!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь