Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з різдвяно-новорічними святами!

Дата: 24.12.2022 09:23
Кількість переглядів: 135

  Шановні жителі та гості нашого краю!    Дорога Узинська громадо!

     Прийміть щирі вітання із найбільш довгоочікуваними і світлими різдвяно-новорічними святами. Різдво Христове та Новий рік ми завжди зустрічаємо зі сподіваннями, адже підіймаємося ще на одну сходинку часу і вдивляємося в нові далі.

     Рік, що відходить в історію, відкрив у кожному з нас нові сили,  згуртував, дав можливість вистояти і здійснити багато важливих справ задля майбутнього України! Ми почали по-особливому цінувати прості радощі, адже головним для всіх нас стали не подарунки, а рідні люди поруч, спокій та мир. Ми всі як ніколи єдині, ми віримо в нашу силу, силу нашого духу, в нашу незламність.

     Доземно вклоняємося і дякуємо нашим мужнім Збройним Силам України і всім, хто тримає надійно свій фронт, аби ми хоч трішки відчули атмосферу новорічно-різдвяних свят. Наші серця наповнені прагненням якнайшвидше здолати ворога, всі молитви – про Перемогу. Ми маємо пам’ятати: міцний тил – незламна армія!

     У прийдешньому році нас чекають нові завдання та виклики. Найголовніші з них – збереження цілісності нашої держави та повернення миру на рідну землю! Віримо, що рік  цей буде благодатним для України й для кожного з нас. Хай новорічно-різдвяні свята принесуть радість і спокій у ваші родини, укріплять вірою душі та зігріють любов’ю серця. Нехай Різдвяна Зоря об’єднає усіх нас: і тих, хто зустрічає ці свята вдома у родинному колі, і тих, хто далеко від рідної домівки, і тих, хто на передовій! Нашим діткам бажаємо, щоб вони зростали здоровими, добрими і щасливими – батькам на радість, Україні – на славу і ніколи більше не знали страшного слова «війна»! Зичимо всім якнайшвидшої Перемоги й прийдешнього миру, достатку, родинного затишку й душевного спокою. Нехай ці свята вселять у нас любов, надихнуть на добрі вчинки і милосердя, нехай зміцнять нашу віру у здійснення всіх найзаповітніших бажань!

     З Різдвом Христовим та Новим роком!

     З повагою,

міський голова Віталій Гринчук та депутати Узинської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь