Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

48 років як одна мить

Дата: 12.10.2022 17:00
Кількість переглядів: 188

   48 років як одна мить. Все почалося з 1977 року. Закінчивши Черкаське пожежно-технічне училище в званні лейтенанта внутрішньої служби Борис Дмитрович розпочав свій професійний шлях. Спочатку був направлений до Казахської РСР, потім в Південну Осетію. І вже в 1984 році та прийшов на роботу в Узинську пожежну частину №23 на посаду інспектора пожежної профілактики. А вже 1986 році вже був призначений на посаду начальника тодішньої пожежної частини №23 м. Узин, на даний час 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Узин, де й пропрацював  на різних посадах більшу частину свого професійного життя.

   Борис Дмитрович врятував з вогню не одне життя, брав активну участь у житті рідної пожежної частини, своїм прикладом та батьківським словом виростив не одне покоління справжніх професіоналів – рятувальників.

   Колеги привітали Бориса Дмитровича з виходом на заслужений відпочинок,  за традицією обливши водою з пожежного рукава, та подякували за високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток підрозділу та зразкове виконання посадових обов’язків впродовж багатьох років.

   Друзі – рятувальники привітали з переходом на пенсію гучними оплесками та побажали оптимістичних настроїв життя і бравого здоров’я, приголомшливих ідей і захоплюючих занять, доброго щастя та радісних зустрічей, веселих свят та стабільного благополуччя.

 

Віктор СПОДІН Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області 

Петро КОСТИК Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь