Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на  14.09.2022  року

Дата: 14.09.2022 10:36
Кількість переглядів: 288

                              Актуальні вакансії

Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості

станом на  14.09.2022  року

начальник цеху   -   12000          начальник ливарного цеху (алюмінієвого лиття): видача змінних завдань, контроль роботи дільниці та за дотриманням технологічних процесів на виробництві, ведення обліку виробничої діяльності, відображення робочого процесу в 1 С бух., організація навчання та адаптації нових працівників. Впевнений користувач ПК, (знання програм Exel). Досвід роботи від 2 років у виготовленні виробів з різних металів.

 інженер з охорони праці   -   6500          вивчення умов праці на робочих місцях; участь у перевірках, обстеженнях технічного стану будівель, споруд, ефективності роботи вентиляційних систем, стану санітарно-побутових приміщень та технічних пристроїв; участь у розслідуванні випадків виробничого травматизму, вивчення їх причин; проведення інструктажів тощо. З досвідом роботи від 3 років.

керівник гуртка   -   6500          написання сценаріїв до різних заходів, планування, організація та проведення різних свят та масових заходів в закладі; здійснення освітнього процесу гуртка; здійснення набору вихованців, виявлення їх здібностей і сприяти їх розвитку. Підготовка різних презентацій. Досконале володіння комп'ютерними технологіями.

бухгалтер   -   8000          провідний бухгалтер: нарахування заробітної плати, нарахування відряджень, лікарняних, відпускних. Розрахунок і виплата коштів Фонду соціального страхування. Ведення та подання податкової звітності. Впевнений користувач ПК (знання програм MC Office), Інтернет, М.Е.Doc та інших програм для здачі звітності. Обов'язково досвід роботи не менше 2-х років у бюджетній сфері.

сестра медична   -   8600           контроль дієтичного харчування відпочиваючих після призначення лікаря; відбирання контрольних проб страв, що готуються; ведення медичної документації. З досвідом роботи від 2 років.

електрогазозварник   -   10000          виконання зварювальних робіт під час ремонту сільськогосподарської техніки тощо.

швачка   -   8000          пошиття жіночого, чоловічого та військового одягу з різних матеріалів. Досвід роботи від 6 місяців. Заробітна плата відрядна.

кухонний робітник   -   7300          виконання підсобних робіт на кухні (чистка овочів, допомога в приготуванні та паніруванні напівфабрикатів, забезпечення чистоти робочого місця кухаря), нарізання салатів, овочів тощо. Режим роботи: з 7.00 до 19.00, три дні через три. З досвідом роботи від 2 років.

охоронник   -   6500          охорона території підприємства, об'єктів, майна, приміщення та транспортних засобів, що знаходяться на території. Режим роботи: доба через три. З досвідом роботи від 1 року. Наявність медичного огляду.

          Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь