Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні вакансії Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості станом на  03.08.2022  року

Дата: 03.08.2022 15:13
Кількість переглядів: 238

психолог   -   6500        практичний психолог: надання психологічної допомоги клієнтам територіального центру, зміцнення психологічного здоров'я, проведення психодіагностики, психотерапії, консультування. Ведення встановленої документації. Досвід роботи до 1 року.

 

вчитель-логопед   -   10763        робота з особами дитячого віку з інвалідністю, організація навчально-виховного процесу, корекція та виправлення недоліків (вад) мовлення, дотримання правил внутрішнього розпорядку. Робочий день: 3 год. 36 хв. в день. Наявність попереднього медичного огляду.

 

мікробіолог   -   7100        організація мікробіологічних випробувань сировини, суміші по технологічному процесу та готової продукції; забезпечення бактеріологічного контролю; підготовка висновків про відповідність якості сировини, матеріалів, готової продукції; контроль наявності заквасок, бактеріальних середовищ; дотримання санітарних норм і правил при виробництві продукції та дотримання гігієни працівниками підприємства. Знання ПК, програми 1С. Досвід роботи в молочній галузі.

 

виробник харчових напівфабрикатів   -   8000        виробництво заморожених напівфабрикатів з тіста (пиріжки,вареники, пельмені, хліб тощо); замішування тіста, приготування начинки, виготовлення виробів, смаження пиріжків тощо. Режим роботи: з 8.00 до 18.00, тиждень через тиждень. Заробітна плата залежить від виробітку.

 

машиніст крана автомобільного   -   10000      керування автомобільним краном під час будівельних, монтажних, навантажувально-розвантажувальних та ремонтно-будівельних робіт. З досвідом роботи від 3 років. Наявність посвідчення.

 

зварник   -   10000        зварювання та плавлення деталей підшипників, резервуарів та ін., робота з переносним напівавтоматичним  зварювальним обладнанням, виконання слюсарних робіт на підприємстві (зачистка та розрізка деталей).

 

слюсар-сантехнік   -   6500        виконання ремонту, монтажу, демонтажу, налагодження сантехнічного устаткування, забезпечення функціонування систем опалення, водопостачання і каналізації тощо. З досвідом роботи від 1 року.

 

Контактні телефони для довідок: (04563)9-19-68;  5-96-11;  5-22-99.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь