Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Активні парки – локації здорової України:  презентація спортивного об’єкту в Узинській громаді

Дата: 17.09.2021 12:39
Кількість переглядів: 1377

  17 вересня 2021 року на виконання програми Президента Володимира Зеленського  «Активні парки – локації  здорової  України»  в Узинській міській територіальній громаді  відбулася презентація спортивної локації .

  Популяризація здорового способу життя серед населення, залучення до активного відпочинку, формування ціннісного ставлення до власного здоров’я – основне завдання проєкту.

    Активні парки – безкоштовна можливість як для дорослих, так і для дітей та молоді подбати про своє здоров’я та фізичну підготовку.

Участь у святковій презентації спортивної локації взяли начальник управління молоді та спорту КОДА Сергій Тимофеєв, Узинський міський голова Віталій Гринчук,  депутати міської ради,  вихованці та тренери Центру спорту, учні  закладів освіти та жителі громади.

 Координатор проєкту Микола Вітріщак продемонстрував спортивну локацію, яка оснащена QR кодами, завдяки яким можна  відкрити для себе легкі та цікаві вправи для всього тіла, адже «Активні парки» - це можливість без тренажерів, без персонального тренера, займатись фізичними навантаженнями.

  Молодіжний спортивний флешмоб, показові виступи спортсменів та тренерів Центру спорту активізували усіх присутніх та запалили бажанням займатися спортом.

  Привітав Узинську громаду начальник управління молоді та спорту КОДА Сергій Тимофеєв, подарував спортивний інвентар для ігор, серед якого м’ячі для боччі, футбольний та баскетбольний м’ячі, скакалки, каремати, резинки для фітнесу, тренувальні петлі TRX,  ракетки для спідмінтона, фрісбі. Він подякував керівництву громади за  дієву підтримку ініціативи Президента України щодо створення активного парку та розбудови спортивної інфраструктури.

 Запрошуємо  усіх жителів Узинської громади на нову спортивну локацію для активних занять фізичною культурою та спортом!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь