Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День медичного працівника в Узинській громаді

Дата: 18.06.2021 17:10
Кількість переглядів: 445

      Щорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники.  Це гарна нагода знову і знову дякувати нашим медикам за їх сумлінну працю, терпіння, мужність, лікарську честь та професіоналізм.      Останній рік боротьби з коронавірусною хворобою показав усім нам наскільки жертовною та складною є робота людей в білих халатах.

    Напередодні професійного свята медичну спільноту Узинської громади привітали Узинський міський голова Віталій Юрійович Гринчук, головний лікар Узинської міської лікарні Сєдова Валентина Володимирівна та голова профспілки медичних працівників Сподіна Валентина Іванівна.

   Міський голова Віталій Гринчук  подякував працівникам медичної галузі громади  за високий професіоналізм, людяність і милосердя, відвагу у боротьбі з інфекційними захворюваннями, зокрема COVID – 19. Очільник громади  побажав усім миру, достатку, сил, наснаги, добробуту в родинах і  нагородив  медичних працівників  громади  Почесними грамотами  та грошовими преміями.

   Після офіційної  частини на всіх присутніх чекала чудова концертна програма від наймолодших жителів громади до сивочолих.  Танці, пісні, театралізовані  сценки, вірші, музика – усе це у подарунок дорогим нашим медикам.

   Ми низько вклоняємося усім медичним працівникам за нелегку і самовіддану працю.  Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям, а у ваших сім’ях завжди панує злагода, взаєморозуміння,  добробут та щирі  й радісні почуття!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь