Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація для сільськогосподарських підприємств - впровадження нових технологій

Дата: 01.02.2021 14:55
Кількість переглядів: 337

Управління агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації інформує про те, що ПП НВП «Агроенергетичні технології» пропонує використання технологій АБК 6Є. Впровадження технологій - це не лише прибавка врожаю від 10% до 153% по відношенню до місцевих стандартів, це і зменшення собівартості одиниці вирощуваної продукції.

Детальніше про технологію можна ознайомитися в додатку.

В разі зацікавленості у використанні технологій, звертатись до автора Притуляка Василя Петровича, тел.. +38067-404-63-99,  +38097-386-08-50,ел. адреса  vpagro51@gmail.com. Адреса для листів:  ПП НВП «Агроенергетичні технології»  а/с №120, Київ 201, 04201;

 

Додаток 1

 

Технологія АБК ™ 6 Е - для озимих і ярих польових, cадових і тепличних культур майже при будь-якій погоді

Комерційна пропозиція

АБК Технологія 6Е - це не панацея, але факти уперта річ. Фермери та агрофірми, які використовували повністю, чи навіть частково елементи агротехніки - АБК 6Е - отримували завжди більше врожаю кращої якості товарного та насінневого продукту та мали, мають покращення грунту в фізичному та біологічному сенсі. І чим більш екстремальні умови були на полях, тим і більш разюча різниця по врожайності та гарантованості його отримання з АБК 6Е. 

Що ж воно таке - 6 Е? І що воно дає конкретно? Якщо коротко - окупність вартості препаратів, які ми рекомендуємо в АБК 6Е - від 2,5-3 до 150-187 раз прибавками врожаю лише на товарних посівах. На насінневих - на рівень вище. Але окупність - не завжди основний критерій доцільності  агротехнологій. Подорожчання матеріально-технічних та людських ресурсів веде до мети – отримання як прибутку з одиниці вирощеної продукції, так і збільшення прибутку з одиниці площі.

Ми пропонуємо при вирощуванні зернових і зернобобових культур, кукурудзи, соняшнику та ріпаку та інших культур препарати Технології АБК™ 6Е, які відрізняються легкозасвоюваною амонійно-карбоксилатною формою макро- і мікроелементів, більш ефективними корисними бактеріями і грибами, наноактиваторами, ферментами і пролонгацією ефективної дії завдяки полісахаридним носіям, які не деструктуруються ні в морози, ні в спеку.

Збільшення врожаю культур від 12 до 153 відсотків забезпечує застосування макро- та мікродобрив в амонійно-карбоксилатній легкозасвоюваній для рослин формі в важливі і критичні фази росту рослин. На отримання результатів впливає кількість та асортимент препаратів і кількість їх застосування за сезон, система землеробства, технічні засоби, сорти, може залежити і від конкретних умов поля, в тому числі природно-кліматичних.

Обробка насіння в баковій суміші з протруйниками можлива в зменшених дозах. Для розвитку кореневої системи, запобігання гниття не тільки насіння, але і корінців під час вегетації культури і запобігання розвитку зараженості наступних культур застосовують широкий асортимент препаратів на підставі даних (візуальної чи функціональної діагностики) з кожного поля, культури, сорта чи гібрида.

Спеціалізовані комплексні препарати, а також моно коректори, легкозасвоювані фосфор і калій допомогають культурі формувати та зберігати свій потенціал врожайності в конкретній місцевості і навіть можуть його перевершити, що нерідко траплялося як в південних регіонах, так і в середніх і північних. Препарати АБК ™ сумісні з зареєстрованими пестицидами, мінеральними добривами, а при необхідності можуть застосовуватися для стабілізації і кращого засвоєння баковій суміші з різною якістю води з коректором pH. Препарати повністю забезпечують культури в необхідних елементах в критичні і важливі фази росту і розвитку культури. Для сильнішого старту та протистояння засусі і весняним заморозкам слід використовувати рідкі стартові добрива Діафани при посіві. Лактат срібла (ЛС-1) допомогає рослинам уникати вірусних хвороб – має віруліцидну дію.

Конкретні рекомендації по застосуванню всіх елементів Технології АБК™ 6Е по конкретним культурам в конкретних умовах полів в процесі вегетації можуть бути різними та допомогатимуть управлінням формування врожаю.

Наші результати – це не лише прибавки від 10 до 250%, по відношенню до місцевих стандартів, це і зменшення собівартості одиниці вирощуваної продукції, майже завжди гарантований результат в самих екстремальних умовах, а саме головне – при любих системах землеробства після отримання вищих і якісніших врожаїв грунт стає ще більше родючіщим, більш біоактивним, збільшується і кількість біоти і процент ефективного гумусу. Більше інформації  для конкретного сільгоспвиробника – надамо на підставі даних про плани та умови вирощування конкретних культур.

Наведемо кілька прикладів.

Київська обл – (дані Урожай онлайн 2020) – кукурудза, середній врожай -45,8 ц/га, з АБК – 100 ц/га при пахоті і НОУ-Тіл – однаково! Соняшник – 26,6 цга в середньому, з АБК – 45-57 ц/га; Полтавська обл, відповідно – Соняшник – 28,1 – 32-35:  Кукурудза – 55,7, на момент збирання кукурудзи з АБК – середня по обл – 49,6, з АБК – середня 1002 ц, без АБК – всього 3 ц/га – засуха, а на окремих полях з АБК – до 120-190 ц/га; Соя – 18,8 ц,га, з АБК – 30 ц/га.  Херсонська обл – горох по обл – 23,4 ц/га, з АБК – 29-35 ц/га; кукурудза на поливі – 84 – з АБК – 162-165 ц/га;  соя – 32,2, з АБК – 40-45 ц/га оз ріпак – без поливу та на богарі, в середньому – 19,5 ц,га, з АБК – 29-34 ц/га. Одеська обл – грибні та вірусні хвороби на плодових знешкоджено.

По злаковим зерновим колосовим – в 2020 році на стандартних посівах з різною агротехнікою на Півдні врожаїв взагалі не було – навіть пересіви не давали гарних а то і взагалі врожаїв. З АБК прибуткові врожаї були у всіх користувачів екологічної, разом з тим ефективної АБК 6Е технології. Два приклади – Запорізька обл – майже без опадів – 35,1 ц/га озимої пшениці, 19,5 ц/га гороху  - середні по області врожайності, а в районі де вирощували з АБК 6Е - врожаї без АБК були і вдвічі менші, і навіть ніякі – передисковки, пересіви… А з АБК  горох – 35 ц/га, озима пшениця 48-57 ц/га. В Київській обл сорт на місці свого народження показав 30 ц/га без АБК. Ще одна злакова культура - рис - з АБК показала прибавки 32-73% на різних сортах.

                       

     Гол. агротехнолог, автор Технології АБК™ 6Е                       Притуляк В.П.

 

      тел.: +380-67404-6399; 097-386-0850; vpagro51@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь