Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем медичного працівника!

Дата: 19.06.2020 10:38
Кількість переглядів: 392

Шановні  працівники та ветерани медичної галузі

Узинської громади!

З нагоди вашого професійного свята - Дня медичного працівника - прийміть сердечну подяку за вашу самовіддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь.

Ви несете на собі величезний тягар чужого болю та відповідальності, адже у ваших руках — людські життя. Професія, яку ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, захоплення і повагу.

Сьогодні в Україні проводиться чимало реформ. Кардинальні зміни відбуваються і в системі охорони здоровя.

Міська влада вважає одним із головних своїх завдань підтримку медичної галузі, підвищення соціального статусу  медичного працівника. І активно працює в цьому напрямку. Ми оновлюємо обладнання, проводимо ремонти   у наших медичних закладах.

Зокрема,  за останній час утеплено фасади поліклінічного відділення та стаціонару  Узинської  міської  лікарні;  придбано  медичне обладнання та комп’ютерну техніку.  У с. Іванівка зводиться нова сучасна амбулаторія з житлом для сімейного лікаря.

Дорогі  медичні працівники!

Від імені всіх жителів громади  – низький уклін усім  вам - працівникам охорони здоров’я за таку почесну місію: дбати про найдорожче – життя і здоров’я людей, повсякчас демонструючи нам приклади професіоналізму, витримки,  уміння корисною порадою, лагідним словом воскресити віру та надію в людських душах. Добре слово, поєднане з досвідом і знанням медика, – запорука успіху в роботі.  Бажаємо  вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.

Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

З професійним  святом вас! Щастя вам і добра! І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

 

З повагою,

міський голова В.Ю. Гринчук,

депутатський корпус  та в.о. старост

Узинської міської обєднаної територіальної громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь