Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прес-реліз ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ від 30.04.2020р.

Дата: 30.04.2020 14:40
Кількість переглядів: 278

За підсумками I кварталу відновним лікуванням на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів за кошти Фонду було забезпечено 31 особу

     Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області протягом першого  кварталу 2020 року відновним лікуванням на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів забезпечило 31 особу на загальну суму 377,742 тис. гривень.

     Фондом відшкодовуються витрати за надані послуги із реабілітаційного лікування осіб, застрахованих за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм за наявності медичних показань. Зокрема, у разі підгострого періоду інфаркту міокарда, опіків, захворювань легень тощо. Таке лікування надається застрахованим особам з метою якнайшвидшого відновлення здоров’я після закінчення гострого періоду захворювання.

      Нагадуємо, що у зв’язку із критичною ситуацією, яка склалася в країні через спалах гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню коронавірусу COVID-19» від 11.03.2020 № 211 (зі змінами), з 19 березня 2020 року на період дії карантину тимчасово призупинено укладення договорів для проходження реабілітаційного лікування за рахунок коштів Фонду. Рішення прийнято з метою запобігання поширенню на території України COVID-19, недопущення ризику зараження застрахованих осіб, забезпечення реалізації заходів із протидії пандемії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь