Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прес-реліз ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ від 30.04.2020р.

Дата: 30.04.2020 14:40
Кількість переглядів: 257

За підсумками I кварталу відновним лікуванням на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів за кошти Фонду було забезпечено 31 особу

     Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області протягом першого  кварталу 2020 року відновним лікуванням на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів забезпечило 31 особу на загальну суму 377,742 тис. гривень.

     Фондом відшкодовуються витрати за надані послуги із реабілітаційного лікування осіб, застрахованих за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм за наявності медичних показань. Зокрема, у разі підгострого періоду інфаркту міокарда, опіків, захворювань легень тощо. Таке лікування надається застрахованим особам з метою якнайшвидшого відновлення здоров’я після закінчення гострого періоду захворювання.

      Нагадуємо, що у зв’язку із критичною ситуацією, яка склалася в країні через спалах гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню коронавірусу COVID-19» від 11.03.2020 № 211 (зі змінами), з 19 березня 2020 року на період дії карантину тимчасово призупинено укладення договорів для проходження реабілітаційного лікування за рахунок коштів Фонду. Рішення прийнято з метою запобігання поширенню на території України COVID-19, недопущення ризику зараження застрахованих осіб, забезпечення реалізації заходів із протидії пандемії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь