Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чемпіонат Узинської ОТГ з футзалу серед юнаків

Дата: 03.12.2019 08:56
Кількість переглядів: 321

     Продовжуються ігри чемпіонату Узинської ОТГ з футзалу серед юнаків. 23 листопада на базі опорного закладу загальної освіти «Узинська ЗОШ №1» пройшов відкритий чемпіонат Узинської об’єднаної територіальної громади з футзалу серед юнаків 2008-2009 років народження. Не дивлячись на невеликий вік учасників, пристрасті вірували на футбольному полі не дитячі. В наполегливій, безкомпромісній боротьбі команди суперники не поступалися ні на крок одна одній, практично йшли нога в ногу. Команди були рівними, переможців було визначено лише по кількості забитих голів. Тому результати розподілились таким чином:

І місце – «Центр спорту Узин»;

ІІ місце – «Футбольний клуб Біла Церква»;
ІІІ місце – «Футбольний клуб Арсенал» (м. Біла Церква).

     Підготували команду переможців тренери-викладачі Центру фізичної культури і спорту Браганець Михайло та Браганець Олексій.

     30 листопада продовжились ігри відкритого чемпіонату Узинської ОТГ з футзалу, цей раз серед юнаків 2006-2007 років народження. І знову команди юних футболістів змагались за перше місце з вражаючим ентузіазмом та наполегливістю. Переможців було визначено лише по кількості та різниці забитих голів. Тому результати розподілились таким чином:

І місце – «Футбольний клуб Арсенал» (м. Біла Церква);

ІІ місце – «Центр спорту Узин»;
ІІІ місце – «Футбольний клуб Узин».

     Змагання пройшли за підтримки мера міста Узина Грінчука Віталія Юрійовича, депутата Узинської міської ради Письменного Андрія та мецената спорту Віталія Лучка. Загальне керівництво проведення змагань здійснювалось гуманітарним відділом Узинської міської ради та КУ «Центру фізичної культури і спорту ім. П.Р. Поповича» Узинської міської ради.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь