Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День фізичної культури та спорту в Узинській громаді

Дата: 16.09.2019 10:22
Кількість переглядів: 354

     З кожним роком фізична культура і спорт дедалі активніше входить у життя жителів Узинської громади, створюються  і покращуються  умови для заняття спортом. Влада громади переймається питаннями розвитку фізичної культури та спорту. Прикладом цього є нещодавнє відкриття нового багатофункціонального спортивного комплексу зі штучним покриттям, придбання боксерського рингу, відновлення  футбольного поля.

     13 вересня на Центральному стадіоні міста відбулося яскраве спортивне свято з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту.

     У цей святковий день Почесними грамотами,  Подяками, грошовими преміями та цінними подарунками  привітали кращих  спортсменів, працівників фізичної культури і спорту, меценатів та активних шанувальників спорту  голова Узинської міської ОТГ  Гринчук В.Ю. та начальник гуманітарного відділу Узинської міської ради  Мар’яновський Ю.В. Особливі слова подяки адресували  юним спортсменам та їх тренерам.

     Яскравий і запальний флешмоб винуватцям свята подарував танцювальний колектив «Модерн»  Центру розвитку дітей та молоді, а викладач Дитячої  школи мистецтв Анна Кримповська  привітала спортсменів красивою патріотичною піснею про Україну.

     Опісля урочистостей  розпочалися  спортивні змагання: Чемпіонат Узинської ОТГ з боксу серед юнаків та Чемпіонат  Узинської ОТГ з футболу серед школярів. Завершилися змагання нагородженням переможців.

      У навчальних закладах  Узинської громади з нагоди Дня фізичної культури та спорту було проведено  Всеукраїнський Олімпійський урок та Олімпійський тиждень.

     Олімпійський тиждень має велику суспільну значимість, спрямовану на утвердження здорового способу життя, активізацію фізкультурно-масової роботи, забезпечення Олімпійського руху в Україні та залучення дітей до занять спортом. Протягом Олімпійського тижня  школярі  навчальних закладів Узинської громади ознайомилися з історією розвитку Олімпійських держав, олімпійськими традиціями,звичаями та легендами різних країн світу, досягненнями України в галузях спорту. Юні олімпійці взяли участь у різних масових фізкультурно-оздоровчих заходах і конкурсах  на олімпійську тематику: олімпійські уроки, тематичні бесіди, естафети, спортивно-туристичні походи, рухливі ігри, змагання з тенісу, футболу, волейболу, боксу.

     Спортивно-оздоровчі заходи  в рамках Всеукраїнського Олімпійського  тижня були змістовними, масовими та веселими, тому всі учасники залишилися задоволеними й щасливими, адже в нашій громаді працюють і вчаться розумні, творчі, сильні, спритні й сміливі люди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь