Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25  серпня Узин яскраво і багатолюдно відзначив свій  День народження.

Дата: 27.08.2019 17:03
Кількість переглядів: 826

     Для узинчан та гостей міста була підготовлена масштабна і запальна  концертно-розважальна програма.

      Цього дня першими привітали місто та подарували свою творчість, свій талант діти – наше майбутнє, наша надія, наша гордість.  Об’єднавши свої творчі ідеї та зусилля, танцювальний колектив «Модерн», музиканти та вокалісти не залишили байдужими  глядачів, які аплодували та вітали артистів, висловлювали  подяку за подаровані емоції.

      Родзинкою свята став парад казкових героїв  від  наймолодших  жителів міста. Казковою доріжкою крокували більше ста дітей у яскравих костюмах улюблених героїв казок та мультиків. Незабутні враження  у серцях малюків та їх батьків залишило це дійство. (переглянути фотогалерею)

       Великий та смачний  торт з чудовими прикрасами – важлива деталь будь-якого Дня народження. Тож і в День народження нашого міста кожен маленький  житель, який прийшов святкувати і вітати своє рідне містечко – одержав солодкий іменинний сюрприз.

     А далі з малечею працювали професійні аніматори.  Ляльки на ходулях, мультяшні  герої   гралися з дітками в цікаві ігри, фотографувалися, веселилися. Шоу мильних бульбашок,  хімічне шоу,  гра  «віртуальна реальність» - усе це подарунок нашим маленьким містянам.

       Обов’язковою складовою свята були фотозони, де усі бажаючі змогли зробити унікальні знімки. Така фотосесія у сімейному альбомі не залишиться  без уваги рідних та друзів.

      У цей день усе середмістя «потопало»  у різноманітних  локаціях:  атракціони на будь-який смак,  ігрові  майданчики, солодка вата,  вулична  їжа. Відпочинок і хороший настрій було гарантовано від організаторів заходу.

     Звучання саксофону  покликало містян  в паркову зону, де розмістилася локація для творчих людей міста  «Мистецький вернісаж». Виставка-ярмарок картин місцевих художників, майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, різноманітні  майстер-класи  та вулична музика порадували кожного, хто відвідав цей творчий куточок.

   Для тих, хто одержує насолоду від виконання народних пісень  було організовано  фольклорну галявину. Там  свою творчість глядачам дарували аматорські колективи нашої громади.

     А ввечері на містян чекав сюрприз – чи не найголовніша фішка Дня міста – концертно-розважальна програма  за участю відомих артистів та гуртів української естради, яка зібрала найбільше глядачів. Узин запалив вогні хорошого настрою, драйву, позитиву.  Міла Нітич,  KAZKA, Premier Project & band та дискотека від Dj -  подарували незабутні враження  усім, хто святкував День народження рідного міста.

      А на завершення святкового вечора   - видовищне  вогняне шоу та  молодіжна дискотека. Свято вдалося, люди отримали масу задоволення та заряд позитивної енергії на цілий рік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь