Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій Узинської громади

Дата: 05.04.2019 10:26
Кількість переглядів: 943

Передвеликодній час традиційно для нас є періодом проведення загальноміських, а тепер уже – й на території всієї Узинської громади, толок та різноманітних заходів з благоустрою.

У громаді  проводиться благоустрій міста та населених пунктів. Стан вулично-дорожньої мережі, озеленення та чистота громади – оцінка діяльності як місцевої влади, так і громадськості. На даний час в громаді робітниками комунальних служб Узинської міської ради, ініціативними мешканцями міста та сіл, колективами закладів, установ  і організацій проводяться роботи з поточного ремонту об’єктів благоустрою, прибирання доріг, парків, озеленення клумб, санітарне очищення територій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Створено дитячий зелений майданчик  на території центрального парку м. Узин.  На ньому були висаджені кущі троянд, квіти,  зроблена алейка з дерев’яного зрізу. Висадили кущі, дерева та  посіяли квіти на центральній алеї парку. Продовжується й кронування  дерев та формування кущів, що було розпочато ще минулого року. І це дає свої позитивні результати.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В.о. старости організовують разом з жителями сіл прибирання вулиць, автобусних зупинок, територій біля пам’ятників та адміністративних будівель, висаджують дерева та кущі. Впорядковуються кладовища по всій громаді.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Приємно,що небайдужі мешканці громади дбають про чистоту та впорядкованість не лише власного обійстя, а й прибирають та прикрашають   прилеглу територію.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

«Благоустрій громади – неодноразово зазначає міський голова Віталій Гринчук, - це спільна справа всіх її жителів. Турбота про чистоту і благоустрій громади – справа кожного. Переконаний, що спільними зусиллями зможемо створити в Узинській громаді умови для безпечного і комфортного проживання її мешканців».

В рамках двомісячника благоустрою,який покликаний залучити широке коло громадськості, працівників установ, підприємств для прибирання парків, скверів, інших місць загального користування, Узинська міська рада ініціює проведення загальноміської весняної толоки, яка відбудеться 12 квітня 2019 року!

Запрошуємо усіх долучитися!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь