Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисте відкриття групи дошкільного закладу «Струмочок» в с. Олійникова-Слобода після комплексного ремонту

Дата: 29.03.2019 16:00
Кількість переглядів: 871

29 березня 2019 року в Олійниково-Слободському старостинському окрузі Узинської міської об’єднаної територіальної громади, після комплексного ремонту продовжила роботу різновікова група у дошкільному закладі «Струмочок» та відремонтовано фойє  в  місцевому Будинку культури.                 Фото без описуФото без опису

За сприяння голови громади В.Ю. Гринчука  та депутатського корпусу Узинської міської ради з місцевого бюджету було виділено кошти на облаштування та ремонт приміщень для групи садочку та ремонту фойє Будинку культури. Злагоджена робота влади Узинської міської ОТГ і активної громади - приклад ефективності реформ, зокрема фінансової децентралізації, звідси й бачимо успішне втілення планів  з розвитку інфраструктури в громаді.  

До урочистостей з нагоди відкриття групи приєднався народний депутат Гудзенко Віталій Іванович та голова громади Гринчук Віталій Юрійович, які вручили спільний подарунок – сучасний телевізор. 

Фото без опису

Особливо цікаво було дивитися  на щасливі обличчя  наймолодших мешканців  села, які давно мріяли про «новосілля», адже  вони отримали свій «дім радості», де будуть гратися і навчатися в затишних, по-сучасному відремонтованих кімнатах. До привітань також приєдналися: керівник місцевого господарства ТОВ «ОЛІЙНИКОВА СЛОБОДА» Левковець А.А. та директор ТОВ “Білоцерківрозопт - торг” Павленко С.І., чиє підприємство виконувало ремонтні роботи, привітав дітей та подарував їм набір іграшок для цікавого дозвілля.

Фото без описуФото без опису

А відкриття відремонтованого фойє в Будинку культури відбулося із щирими посмішками на вустах учасників художньої самодіяльності села, які так радо вітали гостей своїми виступами.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь