Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"Весняне диво" в Узинській громаді. Творча зустріч з письменниками Київщини.

Дата: 22.03.2019 13:10
Кількість переглядів: 1618

Фото без опису

Близько семи років роботи з вихованцями літературного гуртка «Пролісок» не минули даремно. Наразі ми маємо творчий доробок, який неодмінно стане історичним надбанням культурної спадщини нашої громади. Гуртківці любять і шанують рідне слово.
Гурток  розпочав заняття на базі НВК «Узиська гімназія» та Узинська ЗОШ І-ІІІ № 2 з вересня 2012 року. Наступного 2013 року, запрацював на базі Узинської ЗОШ № 1. Результат – обдаровані діти, які  чують, як шепоче дощ, як співає квітка, як сміється небо… Першими його гуртківцями стали учні з військово-авіаційного кадетського класу, а згодом до основного складу долучились талановиті юні письменники вище названих закладів. 
Не оминути увагою творчі успіхи вихованців гуртка: Анастасії Панової, Наталії Саченко, Ніки Кухаренко, Любові Згуровець, Юлії Бондаренко, Капітоліни Сороки, Анастасії Іванової, Діани Лаврової – вони з любов’ю пишуть про рідну школу, вчителів, своїх друзів, про свій мальовничий край. На шлях творчої стежини впевнено починають ставати молодші вихованці: Вероніка Нікрашевська, Мргарита Шульга, Мілана Ткаченко, Валерія Здоренко, Давід Барашкін, Поліна Філіпова, Тіна Матвієць, Аліна Маєвська, Діана Кутова, Софія Осадча… 2018 рік став дебютним для вихованців Тарасівського НВК: Каріни Джими, Крістіни Ірмуратової, Діани Гаган, Каріни Попок, Юлії Музики… Вихованці гуртка «Пролісок» під керівництвом Тетяни Царенко – члена Національної спілки письменників України, неодноразово брали уасть в різноманітних літературних конкурсах обласного етапу та здобували перемоги.

Фото без описуФото без опису
21 березня 2019 року в глядацькій залі  Центру молоді «Зоря»  міста Узин відбулося свято творчості та поезії «Весняне диво». У святі взяли  участь вихованці літературного гуртка «Пролісок»  відділу позашкільної роботи  КУ «Центр розвитку дітей та молоді», видатні письменники Київщини, члени Національної спілки письменників України: Анатолій Кульчицький, Василь Трубай, Михайло Карасьов, Володимир Дідківський, Ольга Довгоп’ят, Олександр Хмельовський та самобутня письменниця з села Василів - Ганна Білик. Юні таланти літературного гуртка «Пролісок» презентували свої твори та набували мистецького досвіду від спілкування з талановитими людьми.                     Фото без описуФото без опису
На свято завітали і почесні гості. Заступник  голови Узинської міської ради – Кравченко Оксана Павлівна, яка  привітала усіх присутніх зі святом та наголосила про важливість виходу у світ дитячого літературного альманаху «Пролісок». Начальник гуманітарного відділу Мар’яновський Юрій Валентинович дав напутнє слово юним гуртківцям. 

Фото без описуФото без опису
Свято провели за підтримки Узинського міського голови – Гринчука Віталія Юрійовича.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь