Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Плані заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії подолання бідності, Урядом передбачено фінансування програми “Власний дім”

Дата: 22.05.2018 14:29
Кількість переглядів: 843

   Одним із основних завдань Стратегії подолання бідності, які затверджені Планом заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії (розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2018 р. № 99-р ), є створення та забезпечення стимулів і належних умов для роботи та проживання в селі молодих фахівців у галузі сільського господарства та інших сфер діяльності шляхом надання державної підтримки для індивідуального житлового будівництва на селі та забезпечення житлом сільського населення, насамперед молодих спеціалістів, та вдосконалення механізмів надання такої підтримки.

    Для реалізації цих завдань, у Плані заходів на 2018 рік передбачено збільшення кількості наданих кредитів та фінансування програми “Власний дім” за рахунок загального фонду державного бюджету.

    Стратегією визначено, що найбільш вразливим до бідності є сільське населення.

Довідково:

    В 2016 році Урядом було схвалено Стратегію подолання бідності (розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 р. № 161-р), якою визначено механізми запобігання бідності та основні завдання з розв'язання цієї проблеми на період до 2020 року.

    Розпорядження підготовлено на виконання Плану заходів з імплементації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. До того ж, розв'язання проблеми подолання бідності є одним із першочергових завдань світової спільноти, що регламентуються Європейською соціальною хартією, а також Цілями сталого розвитку, що схвалені на Саміті ООН на період з 2015 до 2030 року.

    До опрацювання проекту Стратегії були залучені експерти ПРООН, ЮНІСЕФ, МОП. Серед стратегічних напрямів зниження рівня бідності - передбачено забезпечення доступу населення до послуг соціальної сфери незалежно від місця проживання, мінімізації ризиків соціального відчуження сільського населення. Посилена увага приділятиметься і питанню недопущення виникнення осередків хронічної бідності та соціального відчуження серед внутрішньо переміщених осіб.

   Для детальної інформації звертайтесь  до «КИЇВСЬКОГО ОБЛАСНОГО  ФОНДУ ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ»  ЗА АДРЕСОЮ: м. Київ, вул. Червоноармійська 13/1 ,кім.316 , контактний тел.(044)235-14-06  

e-mail:  fond_gutnichenko@ukr.net 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь