Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 квітня – день Чорнобильської трагедії

Дата: 27.04.2018 12:47
Кількість переглядів: 590

Минуло 32 роки… Для когось це ціле життя, а для когось це час, поділений на «до» і «після». Сьогодні Узинська громада, як і вся Україна, віддає шану героям-рятувальникам, ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС,  ми згадуємо всіх, хто віддав своє життя чи здоров’я, ліквідуючи наслідки аварії.

    26 квітня 2018 року в Узинській міській о’єднанній територіальній громаді  відбулися ряд заходів.

        О 11.00 в  міському  парку м.Узин   відбулося закладання алеї  Пам’яті , було висадженно більше  60 одиниць туй  та дерев. До данного заходу долучилися : депутатський корпус Узинської міської ради, керівники громади, працівники  місцевого самоврядування,  ліквідатори, ветеранські  організації , громадські організації ,  школярі і просто небайдужі громадяни Узинської ОТГ. Приймали участь і почесні гості з району - БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ  ОБ'ЄДНАНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  на чолі з їх керівником БУДКО К.В. Велика вдячність Павлику О.В. -  очільнику Білоцерківської  районної   організації політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ -УКРОП» який зі своєю командою однодумців придбав 21 одиницю дерев та прийняв активну участь в їх висадкі.    

Фото без описуФото без описуФото без опису

        О 12.00  біля  пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи за давньою традицією зібралися  на мітинг та урочисте покладання квітів.        На захід завітав   Народний  депутат України Гудзенко Віталій Іванович.

      На їх честь — квіти, добрі слова і, головне, добра і вічна пам’ять.

Фото без описуФото без описуФото без опису        О 13.00 запросили  на зустріч в приміщення  ЦДВМ «Зоря» тих,  хто безпосередньо брав участь у ліквідації наслідків аварії 32 роки тому, тих, хто і зараз веде активне громадське життя і не дає можливості владі забути про проблеми чорнобильців. Відбулося традиційне вручення грамот і грошової допомоги ліквідаторам від Народного депутата України Гудзенка В.І., від голови  Узинської громади  Гринчука В.Ю. вручали секретар ради  Кибенко І.І. та заступник міського голови Кравченко О.П. , від благодійного фонду      « Фортеця» - Василенко В.А..  

На заключення спогадів про трагічний день відбулась  презентація документального фільму на тему Чорнобиля   «І згоріла третина землі…»… 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь