Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 квітня – день Чорнобильської трагедії

Дата: 27.04.2018 12:47
Кількість переглядів: 622

Минуло 32 роки… Для когось це ціле життя, а для когось це час, поділений на «до» і «після». Сьогодні Узинська громада, як і вся Україна, віддає шану героям-рятувальникам, ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС,  ми згадуємо всіх, хто віддав своє життя чи здоров’я, ліквідуючи наслідки аварії.

    26 квітня 2018 року в Узинській міській о’єднанній територіальній громаді  відбулися ряд заходів.

        О 11.00 в  міському  парку м.Узин   відбулося закладання алеї  Пам’яті , було висадженно більше  60 одиниць туй  та дерев. До данного заходу долучилися : депутатський корпус Узинської міської ради, керівники громади, працівники  місцевого самоврядування,  ліквідатори, ветеранські  організації , громадські організації ,  школярі і просто небайдужі громадяни Узинської ОТГ. Приймали участь і почесні гості з району - БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ  ОБ'ЄДНАНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ  на чолі з їх керівником БУДКО К.В. Велика вдячність Павлику О.В. -  очільнику Білоцерківської  районної   організації політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ -УКРОП» який зі своєю командою однодумців придбав 21 одиницю дерев та прийняв активну участь в їх висадкі.    

Фото без описуФото без описуФото без опису

        О 12.00  біля  пам’ятного знаку жертвам Чорнобильської катастрофи за давньою традицією зібралися  на мітинг та урочисте покладання квітів.        На захід завітав   Народний  депутат України Гудзенко Віталій Іванович.

      На їх честь — квіти, добрі слова і, головне, добра і вічна пам’ять.

Фото без описуФото без описуФото без опису        О 13.00 запросили  на зустріч в приміщення  ЦДВМ «Зоря» тих,  хто безпосередньо брав участь у ліквідації наслідків аварії 32 роки тому, тих, хто і зараз веде активне громадське життя і не дає можливості владі забути про проблеми чорнобильців. Відбулося традиційне вручення грамот і грошової допомоги ліквідаторам від Народного депутата України Гудзенка В.І., від голови  Узинської громади  Гринчука В.Ю. вручали секретар ради  Кибенко І.І. та заступник міського голови Кравченко О.П. , від благодійного фонду      « Фортеця» - Василенко В.А..  

На заключення спогадів про трагічний день відбулась  презентація документального фільму на тему Чорнобиля   «І згоріла третина землі…»… 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь