Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Психологічна підготовка випускників до ЗНО

Дата: 22.02.2019 16:45
Кількість переглядів: 369

Для випускників закладів освіти наближається відповідальна пора – зовнішнє незалежне оцінювання, за результатами якого вони отримають свідоцтва про повну загальну середню освіту і зможуть вступити в заклади освіти для здобуття професії. Педагоги намагаються підготувати учнів до іспитів, але цього недостатньо, тому що діти мають бути психологічно готові до них. У рамках підготовки до ЗНО начальником гуманітарного відділу Ю.В.Мар’яновським було ініційовано зустріч одинадцятикласників з практичним психологом Білоцерківського інституту економіки та управління Трофименко Наталією Євгенівною для надання порад, позитивних установок щодо успішного складання ЗНО.            

21 лютого 2019 року на базі Узинської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 відбулася ця зустріч. Своїми знаннями та рекомендаціями з випускниками шкіл ділилася практичний психолог, арт-терапевт, старший викладач кафедри «Психологія» БІЕУ Трофименко Наталія Євгенівна. Просто і спокійно, усвідомлено та з гумором, виконуючи психологічні рекомендації, вправи, дихальні техніки,  діти змогли уявити себе учасниками ЗНО і зрозуміти, як поводитися в ситуаціях напруження, тривоги і протистояти ним. На заході були присутні класні керівники випускних класів, методист гуманітарного відділу Гвоздкова І.С., які подякували викладачам Білоцерківського інституту.
Одинадцятикласники отримали добрий заряд позитиву, тому що дитяча спільнота зрозуміла, що ЗНО – це лише один із етапів їхнього життя і не такий він вже і страшний!

 Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь